Benieuwd naar de besparing? Wij hebben voor u berekend wat u kunt besparen met de eenmalige investering in uw nieuwe robot medewerker

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden

Personeelstekort? Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers maximale aandacht kunnen geven aan uw gasten. Bel direct om een gratis demo in te plannen.

Gratis demo aanvragen

Horeca

Tevreden gasten komen terug. Maar hoe houdt u gasten tevreden met minder medewerkers dan u echt nodig heeft? Robotica-detacheerder Smart Servant geeft u het antwoord. Onze robots voeren cruciale, repeterende taken veilig uit. Zo creëert u tijd, die uw medewerkers in de gasten investeren. Daar wordt iedereen beter van!

HORECA

Ziekenhuis & zorg

Uw personeel heeft meer dan genoeg te doen. Wilt u hun werklast verlichten, maar vraagt u zich af hoe dat het beste kan? Maak kennis met Smart Servant. Ontdek hoeveel dagelijks terugkerende taken onze betrouwbare robots verrichten. Ervaar hoe dat het verschil maakt voor uw personeel. En bereken wat uw organisatie bespaart …

ZIEKENHUIS EN ZORG

Kantoor & bedrijfsrestaurant

Zijn er alledaagse taken waar uw medewerkers gewoon niet aan toekomen? En zijn dat taken waarvoor nieuwe medewerkers – als u ze kunt krijgen – te duur zijn? Veel kans dat Smart Servant de oplossing in huis heeft. Wij detacheren namelijk multifunctionele robots die kantoortaken perfect vervullen. Voor een tarief dat meer dan perfect is!

KANTOOR EN BEDRIJFSRESTAURANT

Onze partners:

Bekijk hier wat ons uniek maakt!

Wat zeggen onze klanten…

Onze Smart Servant Happy zorgt met haar geweldige koffieservice en unieke verschijning dagelijks voor een grote glimlach op de gezichten van de gasten bij Van der Valk Eindhoven.

Rick Polman, CEO Van der Valk Eindhoven

Vanuit het restaurant brengt hij vuile vaat naar de keuken. Hij beweegt soepel, remt wanneer nodig en gaat mensen goed uit de weg. Het personeel vindt ‘m leuk en gasten praten erover!

Lorenzo van der Valk, directie Van der Valk Groningen-Westerbroek